batteriklubben.com – billige høreapparatbatterier

Spørsmål og Svar

 • Spørsmål: Batteriklubben selger mange merker. Hvilket merke er best?
  Svar: Vi anbefaler at du prøver flere merker for å finne hvilket merke som fungerer best i ditt apparat. Våre laboratorietester viser at Kirkland SIgnature er det batteriet som har best ytelse og vil gi lengst levetid for de fleste. De har også ekstra lang lagringstid og er miljøvennlige da de ikke inneholder kvikksølv.
 • Spørsmål: Hvordan skal batteriene lagres?
  Svar: Det beste er å lagre dem i romtemperatur på et tørt sted. De skal ikke lagres i kjøleskap da fuktighet kan ødelegge dem.
 • Spørsmål: Det er mange forskjellige betegnelser foran nummeret på batteriet, f.eks A312, S312, PR312. Vil de virke i mitt apparat?
  Svar: Det er nummeret som bestemmer batteristørrelsen så betegnelsen foran nummeret betyr ikke noe. Hver fabrikant har sin egen betegnelse, F. eks Siemens kaller dem S312. Du kan bruke alle våre 312 batterier i Siemens høreapparater og andre apparater.
 • Spørsmål: Skal jeg sette på lappen på batteriet hvis det ikke brukes?
  Svar: Når lappen tas av, starter en kjemisk prosess som ikke kan stoppes. Det hjelper derfor ikke på levetiden å sette lappen på igjen.
 • Spørsmål: Hvordan går jeg fram hvis jeg vil ha fast levering (abonnement)?
  Svar: Ta kontakt.

 

 • Reklamasjon og retur av varer
  Hvis du ikke er 100% fornøyd med produktene du har mottatt, kan du returnere dem og få pengene refundert i opptil 1 år etter du har mottatt dem.